Eén tot tweemaal per week is bij EasyActive een fysiotherapeut een dagdeel werkzaam.

Hiervoor is een behandelkamer ingericht waar sporters van de sportschool met klachten en/of vragen zich kunnen melden.

Indien nodig wordt er ook adequaat behandeld en zo nodig een vervolgafspraak gemaakt. Omdat het een inloopspreekuur is wordt ernaar gestreefd om de vervolgbehandelingen zoveel mogelijk op de hoofdlocatie (Herculesweg 14) te verrichten.

Zo kan de deur voor de “inloop” open blijven staan.

Is er een onderzoek en behandeling noodzakelijk wordt dit (voor zover aanvullend verzekerd) vergoed door de ziektekostenverzekering. Vragen, adviezen en kleine (be)handelingen zijn gratis.

De tijden van het inloopspreekuur worden per maand op de deur van de behandelruimte bij EasyActive en op de website van Fysiotherapie Neervoort bekendgemaakt.

De dagdelen variëren telkens in dagen en tijden om zoveel mogelijk verschillende sporters de mogelijkheid te geven hiervan gebruik te maken.


Fitnessclub Easy Active Delft
Schieweg 89A
2627 AT Delft

 

 


  • Tijden Inloopspreekuur September 2021
    Dinsdag​:​ 14.09.2021: 16.00 – 20.00 uur Donderdag:​ 23.09.2021: 16.00 – 20.00 uur Maandag​:​ 27.09.2021: 08.30 – 12.30 uur
  • Tijdelijk geen inloopspreekuur
    Een van de maatregelen om  groepsvorming en sociale contacten te verminderen en het aantal reisbewegingen te reduceren is het sluiten van de sportscholen. Tot die tijd houden wij ook geen inloopspreekuur bij Fitnessclub Easy Active Delft. […]