Kees NeervoortNa bijna 25 jaar met veel plezier en ambitie in binnen- en buitenland (Canada, Duitsland en Zwitserland) te hebben gewerkt, was ik aan een nieuwe uitdaging toe. Begin 2013 ben ik in Sportcentrum Klaverstede mijn eigen praktijk voor Fysiotherapie begonnen. Omdat mijn roots in Delft liggen was de volgende stap logisch. Op 01 september 2015 werd Fysiotherapie Neervoort aan de Herculesweg 14 in Delft geopend.

Met mijn ervaring in diverse ziekenhuizen, particuliere (sport)praktijken en als mede eigenaar in een grote praktijk in Delft hoop ik met mijn kennis en ervaring mijn patiënten op een praktische, verantwoorde en goede manier te kunnen helpen.

Mijn ervaring is zeer divers. Van neurologische tot orthopedische en reumatische aandoeningen, kinderen en de oudere mens, van recreatie sporters tot topsporters (voetballers, judoërs, tennisers, fitness- en bodybuilding kampioenen).

Ook met groepen therapie zoals MTT (Medische Trainings Therapie), Hartfalen groepen, Diabetes-, COPD- en Arthrose groepen heb ik ruim 25 jaar ervaring.

Door de constante bijscholing probeer ik actueel te blijven op allerlei gebieden.

Na het afronden van het eerste deel van de opleiding Dry Needling heb ik begin september 2016 ook deel twee afgerond en kunnen de mensen voor de behandeling van Dry Needling bij Fysiotherapie Neervoort terecht.