Budo Gouweleeuw
Budo Gouweleeuw is een brede judo en jiu-jitsu vereniging met zo’n 400 leden die sinds jaar en dag is gevestigd in Delft. Budo Gouweleeuw is de voortzetting van Judo Gouweleeuw, de gelijknamige door Joop Gouweleeuw op 1 januari 1965 opgerichte budoschool. De vereniging wordt gedragen door een groep enthousiaste vrijwilligers.

Er wordt op zes verschillende dagen per week judo en jiujitsu lessen gegeven. Behalve trainen voor een hogere band, voor de lol of voor wedstrijden, worden daarbuiten ook tal van leuke sport- en spelactiviteiten georganiseerd. Omdat judo en jiujitsu een contact sport is, komen er af en toe ook enkele blessures voor.

Omdat Kees Neervoort van Fysiotherapie Neervoort al ruim 50 jaar actieve judoka bij Gouweleeuw is, is het een logische stap dat hij voor de vereniging de fysiotherapeutische problemen helpt te voorkomen en indien nodig deze professioneel behandelt. De Dojo is gevestigd in Gymnastieklokaal ‘Willem Bilderdijkhof’, Willem Bilderdijkhof 165 te Delft.
www.budogouweleeuw.nl

Westland orthopedie
Gezondheid is een kostbaar bezit. Lichamelijk hebben we allemaal onze beperkingen. Sommige beperkingen (bijvoorbeeld gewrichtsslijtage, zenuwuitval en spierspasme) zijn echter zodanig dat het functioneren in het dagelijks leven teveel gehinderd wordt.

Westland Orthopedie levert hiervoor orthopedische hulpmiddelen in de regio Zuid-Holland. Met 25 jaar ervaring in het vinden van een passende oplossing in de vorm van een spalk, korset, brace, therapeutisch elastische kousen of prothese, helpt Westland Orthopedie haar klanten de dagelijkse dingen weer te doen.
www.westlandorthopedie.nl

Van Dalen Voet & Schoencentrum
Een goede schoen, wat is dat nu eigenlijk? Voor een antwoord op deze vraag komt u naar Van Dalen Voet &Schoencentrum aan de Westlandseweg 9-11 in Delft!

Onze schoenconsulenten adviseren u deskundig over een paar comfortabele, trendy schoenen die perfect aansluiten op uw voeten. Als een confectiemaat niet voldoende comfort biedt, helpen wij u graag verder. Steunzolen, kleine aanpassingen aan de schoenen of op maat gemaakte schoenen, behoren allemaal tot de mogelijkheden om u lekker te laten lopen.
www.lekker-lopen.nl