The Fitnessclub Delft
Sinds 8 jaar is The Fitnessclub Delft (voorheen Mega Fitness/ Easy Active) een begrip in Delft. De eigenaar, Michiel Wiegman, timmert al decennia lang aan de weg. Eerst met een topsport carrière als Powerlifter en later met zijn sportschool Body Line.
The Fitnessclub Delft gaat terug naar de kern van het fitnessen. Het doet geen concessies aan de kwaliteit van de fitnessapparatuur en cardioapparaten. Groeplessen zijn inclusief! Je hoeft hier dus niet extra voor te betalen. Klantvriendelijkheid, hygiëne en een goede sportfaciliteit staan bij The Fitnessclub Delft hoog in het vaandel.

The Fitnessclub Delft is goed bereikbaar, gelegen aan de Schieweg 89a, tegenover Makro Delft. Er is voldoende ‘gratis’ parkeergelegenheid aan de achterzijde van het pand waarin The Fitnessclub Delft is gevestigd. Voor de fietsen is er een ruime fietsenstalling aan de zijde van de hoofdingang. www.thefitnessclubdelft.nl


Budo Gouweleeuw
Budo Gouweleeuw is een brede judo en jiu-jitsu vereniging met zo’n 400 leden die sinds jaar en dag is gevestigd in Delft. Budo Gouweleeuw is de voortzetting van Judo Gouweleeuw, de gelijknamige door Joop Gouweleeuw op 1 januari 1965 opgerichte budoschool. De vereniging wordt gedragen door een groep enthousiaste vrijwilligers.

Er wordt op zes verschillende dagen per week judo en jiujitsu lessen gegeven. Behalve trainen voor een hogere band, voor de lol of voor wedstrijden, worden daarbuiten ook tal van leuke sport- en spelactiviteiten georganiseerd. Omdat judo en jiujitsu een contact sport is, komen er af en toe ook enkele blessures voor.

Omdat Kees Neervoort van Fysiotherapie Neervoort al ruim 50 jaar actieve judoka bij Gouweleeuw is, is het een logische stap dat hij voor de vereniging de fysiotherapeutische problemen helpt te voorkomen en indien nodig deze professioneel behandelt. De Dojo is gevestigd in Gymnastieklokaal ‘Willem Bilderdijkhof’, Willem Bilderdijkhof 165 te Delft.
www.budogouweleeuw.nl


Westland orthopedie
Gezondheid is een kostbaar bezit. Lichamelijk hebben we allemaal onze beperkingen. Sommige beperkingen (bijvoorbeeld gewrichtsslijtage, zenuwuitval en spierspasme) zijn echter zodanig dat het functioneren in het dagelijks leven teveel gehinderd wordt.

Westland Orthopedie levert hiervoor orthopedische hulpmiddelen in de regio Zuid-Holland. Met 25 jaar ervaring in het vinden van een passende oplossing in de vorm van een spalk, korset, brace, therapeutisch elastische kousen of prothese, helpt Westland Orthopedie haar klanten de dagelijkse dingen weer te doen.
www.westlandorthopedie.nl


Van Dalen Voet & Schoencentrum
Een goede schoen, wat is dat nu eigenlijk? Voor een antwoord op deze vraag komt u naar Van Dalen Voet &Schoencentrum aan de Westlandseweg 9-11 in Delft!

Onze schoenconsulenten adviseren u deskundig over een paar comfortabele, trendy schoenen die perfect aansluiten op uw voeten. Als een confectiemaat niet voldoende comfort biedt, helpen wij u graag verder. Steunzolen, kleine aanpassingen aan de schoenen of op maat gemaakte schoenen, behoren allemaal tot de mogelijkheden om u lekker te laten lopen.
www.lekker-lopen.nl


Podotherapie Hermanns

Na een dag wandelen krijg je klachten aan de voeten. Een stekende, zeurende of tintelende pijn. Herkenbaar? Bij Arne Sagaert van Podotherapie Hermanns kunt u terecht voor klachten aan voeten, knie, heup en lage rug. Met gepast advies, een podotherapeutische zool of een silicone orthese kunnen deze klachten verholpen worden. Tevens behandelt de podotherapeut ook huid –en nagelaandoeningen, denk hierbij aan een eeltpitje of een ingegroeide nagel. Hiervoor kan u terecht zonder verwijzing.
Naast het behandelen van deze klachten kunnen ook personen met diabetes bij Podotherapie Hermanns terecht. Op verwijzing van uw huisarts of internist doet de podotherapeut een screening en stelt die een individueel zorgprofiel op, waarbij gezorgd wordt voor de nodige begeleiding om problemen te vermijden. Deze zorg wordt door de basisverzekering vergoed.
Tot slot werkt Podotherapie Hermanns nauw samen met allerlei andere zorgverleners ( huisartsen, fysiotherapeuten, pedicures,…).

Arne is aanwezig op donderdag, uitsluitend op afspraak.
Voor een afspraak bij Arne Sagaert belt u het hoofdkantoor van Podotherapie Hermanns : 085-0530033 .
www.podotherapiehermanns.nl